Sunday, August 26, 2012

Saturday, August 25, 2012

salam aidilfitri

Salam Aidilfitri....

lama rasanya tak mengupdate blog....
setiap kali online mesti akan terfikir di benak kepala otak untuk mengupdate blog...
tapi hasilnya....hampeh!malas~~haha...

bila log in facebook mesti ramai kengkawan or sedara mara yang sibuk mengupload gambar2 raya 2012 mereka.....
wah!!meriah sungguh tengok gambar2 mereka....suka sanat!!!haha.

petang dan malam tadi merupakan kali kedua aku pakai baju raya....
maklumlah masa raya pertama jerk sibuk raya sakan.....
lepas tu raya ke-7 baru mula raya balik.......ahaha...
tapi tidak lah mengapa hendaknya,,,
sebab raya kat johor ni sampai sebulan....
masa tahun lepas...masa raya ke-29 pun ade lagi yang raya umah aku....tapi kuih raya mesti lor sudah licin....hehe

masa raya ke-5 yang lalu....cewah!!
semua family belah mak aku datang umah aku.....
meriah gila gaban lah umah aku....tapi best!!
aku suka orang datang umah aku......hehe,,,

p/s: tetamu membawa rezeki.....